ColorStay Satin Ink™

1,450 ALL

Citrine Queen 038
Description

ColorStay Satin Ink™  e çon luksin në maksimum dhe i trajton buzët e tua si një mbretëreshë. Buzëkuq i lëngshëm me mbulim të plotë, i rehatshëm dhe i lehtë në buzë. Ngjyrë buzësh me jetëgjatësi 16-orëshe që ndihet aq mirë sa duket . I mbushur me vaj antioksidant të farës së zezë për të ndihmuar në qetësimin e buzëve.

Details

• Buzëkuq me qëndrim të gjatë
• Veti hidratuese falë përbërjes me vajin e farës së zezë dhe vitaminë E
• Ngjyrë,komfort dhe qëndrim i gjatë në kohë
• Formulë fleksibël që lëviz me buzët tuaja për të parandaluar plasaritjen e ngjyrës së buzëve
• Qëndron në buzë deri në 16 orë
• I disponueshëm në 19 ngjyra.

How To Use

• Përdorni majën e aplikatorit për të konturuar buzët.
• Mbushni buzët duke u dhënë një pamje të plotë.
• Jepini një minutë apo më shumë për tu tharë.