ColorStay™ Pressed Powder

1,850.00 ALL

Shade: Light 820
Description

Pudër kompakte jo si të tjerat, formula ColorStay™ minimizon shkëlqimin për një përfundim natyral—pa e tharë lëkurën dhe pa krijuar plasaritje —  zgjat deri në 16 orë.

Details

• Minimizon shkëlqimin pa u tharë ose pa plasaritur—Pudra e presuar ColorStay™ ofron mbulim mesatar që të ofron pamje të freskët dhe aspak e rëndë për lëkurën. Vendos në vend makeupin dhe e bën atë të ketë akoma më shumë jetëgjatësi.
• Formulë fantastike me me një teksturë ultra të hollë dhe të lehtë
• Është oil free; kjo puder nuk do të bllokojë poret.
• Vendoseni si ju të deshironi: mbi fondatinë (është ideale me Makeup ColorStay™), korrektor ose ne lëkurë pa make up.
• E disponueshme në 3 nuanca,sipas përshtatshmërisë se fondatines dhe vjen bashkë me aplikatorin e saj.

How To Use

• Duke përdorur aplikatorin, aplikojeni në të gjithë lëkurën, duke u fokusuar në zonën T (balli,hunda dhe mjekra), të cilat yndyrosen më shumë.
• Mundeni ta rivendosni pudren deri sa të arrini rezultatin tuaj të dëshiruar pasi produkti mund të rivendoset pa asnjë krisje.