ColorSilk Beautiful Color™ Hair Color

699.00 ALL
By REVLON

Shade: Ultra Light Natural Blonde 04
Description

Formulë e re, pa rrëmujë për aplikim të lehtë të bojrave në shtëpi. E njëjta ngjyrë e shkëlqyer e flokëve ColorSilk e dashur nga gratë, tani është bërë edhe më e mirë me nuancat e reja trendi dhe një formulë të re! ColorSilk Beautiful Color™ është marka numër 1 në SHBA*. Ngjyra e flokëve pa amoniak jep 100% mbulim dhe ngjyrë plotshkëlqim të cilësisë së sallonit. Arrini një ngjyrë të pasur dhe të qëndrueshme të flokëve në shtëpi! Flokët lihen të mëndafshtë, me shkëlqim, të shëndetshëm dhe në gjendje më të mirë se përpara se t'i ngjyrosni pas çdo kutie. Revlon's 3D Color Gel Technology™ jep një pamje natyrale dhe ngjyrë shumëtonale nga rrënja në majë, duke ofruar definicion dhe duke rritur dimensionin e flokëve tuaj.

Details

• Formulë e re, pa rrëmujë, për aplikim më të mirë në shtëpi.
• Formulë e përzier posaçërisht, e përhershme për ngjyrosjen e flokëve Përmban 3D Color Gel Technology™, për rezultate shumëtonale nga rrënja në majë.
• Formulë pa amoniak, pa erë të fortë.
• Lehtë për t'u përdorur dhe pa rrëmujë me majën e aplikuesit preciz.
• Krem ultra-hidratues i cili ushqen flokët pas aplikimit të ngjyrës për kujdes dhe shkëlqim optimal I pasuruar me keratine dhe aminoacide mendafshi.
• Arrini mbulim 100% në komoditetin e shtëpisë tuaj.

How To Use

Gjithçka që ju nevojitet është brenda kutisë! Shikoni udhëzimet për të ndjekur të gjitha masat e sigurisë përpara se të filloni. Hapi 1 Përzierje: Hidhni ngjyrues pa amoniak në shishen e kremit. Tundeni derisa masa të jetë përzier plotësisht. Hapi 2 Aplikoni: Ndani flokët në 4 seksione të barabarta. Aplikoni përzierjen në zonën e rrënjës në çdo ndarje. Mos e fërkoni në lëkurën e kokës. Hapi 3 Lëreni: Lëreni përzierjen në flokë për 25 minuta gjithsej. Për flokë me ngjyrë rezistente, lëreni për 10 minuta shtesë. Për nuancat bionde, shtoni 20 minuta shtesë në kohën totale të përpunimit. Hapi 4 Shpëlarje: Shtoni pak ujë të ngrohtë në flokë dhe masazhoni butësisht përzierjen me ngjyra nëpër flokë. Shpëlajini flokët tërësisht.