ColorStay Full Cover™ Foundation

1,650.00 ALL

Shade: Ivory 110
Description

ColorStay Full Cover Foundation Matte 

Longwear Foundation

Tekstura e kësaj fondatine vjen e plotë dhe mat por pa e rënduar lëkurën. Ajo ka një qëndrueshmëri të lartë dhe të jep një pamje të freskët si ditën ashtu edhe natën.

 

Details

• Qëndron në lëkurë për 24 orë: Kjo formulë është rezistente ndaj nxehtësisë dhe djersës!
• Hidhni jashtë cdo nocion mbi fondatina që thahen— Tepër e lehtë, me mbulim të plotë dhe më rëndësishmja është që nuk bëhet kurrë cakey.
• Përfundimi mat dhe jo i rëndë përhapet lehtësisht në lëkurë.
• Fondatina jonë me qëndrim të gjatë vjen në formë tubi për një aplikim më të thjeshtë!
• E disponueshme në 6 nuanca

How To Use

• Pasi keni hidratuar lëkurën(hapi kryesor para përdorimit të një fondatine me mbulim të plotë), prisni 5–10 minuta.
• Vendosni një sasi të vogël të produktit.
• Duke përdorur furcën tonë të përhapjes së fondatinës , filloni nga qendra e fytyrës dhe më pas shperndani në skaje ( një sasi më e vogël përdoret në skajet e fytyrës); ndërtojeni mbulimin aty ku nevojitet.