ColorStay Limitless Matte™ Liquid Lipstick

1,550.00 ALL

Color: BEAUTY SLEEP 001
Description

Më në fund, një mat i rehatshëm 24 orë që ju jep më shumë nga gjithçka. I krijuar me përbërës 100% Vegan, ky buzëkuq i lëngshëm ka një formulë hidratuese dhe është i përshtatshëm për buzët e ndjeshme. Plus, jep ngjyra të gjalla në vetëm një hap. Formuluar me Acid Hyaluronik të Trefishtë + Ekstrakt të Riprodhuar të Boronicës.