Facial Roller Refill Pack

2,200.00 ALL
By REVLON

Description
Një kuti e hijshme, e përshtatshme për udhëtime me dy gurë roller Revlon të këmbyeshëm. Dyshja përmban gurin vullkanik më të shitur që thith vajin dhe një top të ri ftohës prej çeliku inox, të gjitha të ruajtura në një kuti për t'i mbajtur të sigurt dhe të pastër. Guri vullkanik thith yndyrën e tepërt në lëkurë pa grim të ngatërruar për një lëkurë të matifikuar, ndërsa rolleri prej çeliku inoks ftoh dhe njom lëkurën.
Details

• Rimbushjet funksionojnë me të gjithë rollerat e fytyrës Revlon.
• Rul guri vullkanik thith yndyrën e tepërt në lëkurë.
• Topi prej inoksi ftoh dhe shfryn lëkurën.
• Kutia e hijshme e magazinimit është e përshtatshme për udhëtimet dhe i mban të sigurta rollerat.
• Përdoreni gjatë rutinës tuaj të përditshme të kujdesit të lëkurës

How To Use

Thjesht zhbllokoni dorezën për të ndërruar çdo top tjetër të rollerit Revlon ose për t'i pastruar me sapun dhe ujë të butë.