Revlon Brow Fantasy™

1,690.00 ALL
By REVLON

Shade: Brunnette 105
Description

Lapsi i vetullave i cili definon në menyrë perfekte, mbush  dhe i jep një pamje të plotë dhe joshëse e cila zgjat gjatë gjithë ditës.

Details

Lapsi i vetullave në njërin skaj është i butë, kështu që ngjyra përzihet pa probleme me vetullat tuaja.
Xheli nga ana tjetër është i lyer mjaftueshëm—duke dhënë ngjyrë të pastër për të përmirësuar dhe vendosur vetullat tuaja në mënyrën më natyrale
I testuar nga oftalmologu dhe i sigurt për përdoruesit e lenteve të kontaktit
E disponueshme në 4 nuanca me pamje natyrale

How To Use

Përdorni furçën e pastër spoolie për të krehur vetullat tuaja në një lëvizje lart.
Përdorni fijet mikro-maje të aplikuesit brush & krehër 2-në-1 në kokën e vetullës me lëvizje të shkurtra lart. Duke përdorur krehërin e hollë të aplikuesit në bishtin e vetullës, krehni formulën në drejtim të rritjes së qimeve dhe duke ndjekur harkun natyral të vetullave tuaja.
Duke lëvizur përcaktuesin e vetullave nga skajet e brendshme në ato të jashtme të vetullave, definoni dhe përcaktoni formën e tyre. (Nëse është e nevojshme, hiqni çdo nuancë të tepërt nga lëkura ose qimet e imta me një fshirës grimi.)
Aplikoni një shtresë të dytë nëse është e nevojshme në çdo zonë të mbetur që duket e rrallë ose e hollë.
Përdorni një furçë të pastër spoolie pas aplikimit për të përsosur formën dhe për të lënë një përfundim natyral.