Super Lustrous™ Lipstick

930.00 ALL

Shade: New Sky Line Pink 025
Description

Buzëkuqi Revlon Super Lustrous™ është një klasik ikonik për një arsye. Rrëshqet pa mundim me 80% përbërës hidratues dhe minimizon linjat për buzë të lëmuara dhe më të plota. Ndjenjë kremoze, e hidratuar. Super vibrant. Super lush. Super kremoz.

Details

• Super Komfort: Formuluar me 80% përbërës hidratues.
• Ngjyra luksoze: E bërë me pigmente mikrofinale për nuancat e buzëkuqit që janë të pasura me pigment, por që ndihen të lehta.
• Buzë me pamje më të plotë: Rrëshqet pa probleme për të minimizuar linjat për buzë të lëmuara dhe më të plota.
•Vjen në 20 nuancat më trendi të kohes. Zgjidhni nuancën e preferuar dhe përfundimin që vjen në dy varietete; kremoz dhe perle.

How To Use

• Mjafton të vendosni buzkuqin tuaj të preferuar dhe jeni gati të shkëlqeni.
• Nëse keni buzë të thata aplikoni lip balmin eksfoliues të Revlon para aplikimit.
• Nëse ju pëlqen definicion shtesë, përdorni lapsin e buzëve ColorStay™ përpara se të aplikoni buzëkuqin; nëse ju pëlqen shkëlqimi i lartë, aplikoni mbi të shkëlqyesin tonë Super Lustrous™.