ColorStay™ Brow Pencil

1,450.00 ALL
By REVLON

Shade: Blonde 205
Description

Lapsi i duhur i vetullave për rezultate të qëndrueshme. Ky laps i papërshkueshëm nga uji  ka një majë të këndshme për të mbushur me saktësi dhe një furçë spoolie për të zbutur tonin, për vetulla të skalitura gjatë gjithë ditës.

Details

•Ky laps unik i vetullave ofron një majë me kënd për saktësi shtesë në njërën anë dhe një furçë për të zbutur në anën tjetër.
• Lapsi është jashtëzakonisht i lehtë për t'u përdorur, duke ofruar ngjyrë të butë dhe të lehtë për tu përhapur, për të mbushur dhe definuar vetullat tuaja si një profesionist.
• Jo vetëm që formula qëndron e vendosur deri në 24 orë, por është e papërshkueshme nga uji.
• E disponueshme në 3 nuanca

How To Use

• Definoni vetullat tuaja duke përdorur anën këndore të lapsit të vetullave.
• Mbushni një vijë të butë përgjatë skajeve të sipërme dhe të poshtme të formës tuaj natyrale të vetullave.
• Përdorni anën e sheshtë të lapsit të vetullave për të mbushur, duke punuar me goditje të shkurtra dhe duke lëvizur në drejtim të rritjes tuaj natyrale të qimeve.
• Krehni me fundin e furçës për të zbutur ngjyrën.