ColorStay Micro™ Easy Precision Liquid Liner

1,450.00 ALL

Description

Ne e përforcuam formulën tonë duke sjellë për ju penelin tonë likuid më intensiv deri më tani—dhe zgjat deri në 24 orë!

Details

• Ky eyeliner dramatik i lëngshëm jep një ngjyrë të zezë me shumë pigmentim, e cila është jashtëzakonisht e lëmuar, pa transferime
• Është gjithashtu i papërshkueshëm nga uji, i papërshkueshëm nga transferimi, i papërshkueshëm nga njollat ​​dhe i papërshkueshëm nga njollat ​​(sepse jeta ndodh)
• Ky penel në formë lapsi krijon një vijë të mprehtë dhe pa rrëmujë
• Peneli i syve Revlon ColorStay Sharp Line™ ka një majë të hollë dhe të ngushtuar që ofron fleksibilitetin e përsosur për të punuar me kthesën e vijës së qerpikëve tuaj; perfekte për vija të holla ose të trasha

How To Use

Revlon ColorStay Sharp Line™ Liquid Eye Pen: Thjesht vizatojeni përgjatë vijës së qerpikëve për një vijë të hollë, ose vizatoni një vijë të dytë mbi të parën (përgjatë të tretës së fundit të qerpikëve tuaj), më pas ngjyrosni në hapësirën boshe për një vijë më të trashë