ColorStay Micro™ Brow Pencil

1,550.00 ALL

Shade: Blonde 450
Description
Vetulla me pamje natyrale që zgjasin. Krijoni vijzime të sakta dhe të detajuara që përzihen në qimet tuaja natyrale të vetullave. Lehtë për t'u përdorur, me një formulë të butë për të mbushur dhe definuar vetullat.
Details

Krijon vijëzime të imëta dhe të sakta si qime për vetulla me pamje natyrale.
Mikro-majë për saktësi shtesë në njërin skaj dhe një furçë spoolie për përzierje në anën tjetër
Jashtëzakonisht i lehtë për t'u përdorur, me ngjyrë të butë për të mbushur dhe definuar vetullat
I papërshkueshëm nga uji
Veshje deri në 16 HR

How To Use

Hapi 1: Pastroni vetullat me piskatore me majë qeramike për të hequr qimet e imëta, nëse është e nevojshme.
Hapi 2: Përdorni Micro Brow Pencil për të vizatuar një vijë të butë përgjatë skajeve të sipërme dhe të poshtme të formës tuaj natyrale të vetullave, duke lëvizur në drejtim të rritjes natyrale të qimeve. Mbushni vetullat ku qimet janë të pakta për të përmirësuar pamjen tuaj.
Hapi 3: Definoni vetullat tuaja dhe krehni me fundin e furçës spoolie për të sfumuar ngjyrën.