ColorStay™ Brow Fiber Filler

1,690.00 ALL
By REVLON

Shade: Warm Brown 302
Description

Përfitoni menjëherë vetulla më të plota që zgjasin deri në dy ditë me xhelin tonë të papërshkueshëm nga uji.

Details

• Mbushësi ynë më i mirë vetullave! Veshje deri në 2 ditë!
• Trashni, mbushni dhe definoni vetullat tuaja me disa rrëshqitje të thjeshta.
• Formula e xhelit të ngjyrosur përmban fibra për ndërtimin e vetullave që ngjiten në qime, duke krijuar plotësi dhe definicion.
• Aplikuesi 2-në1 Brush & Comb shpërndan në mënyrë të barabartë ngjyrat dhe fibrat për aplikim të lehtë dhe vëllim të ndërtueshëm.
• I papërshkueshëm nga uji dhe i papërshkueshëm nga njollat.
Formulë zbutëse me vaj avokado për rregullimin e vetullave.

How To Use

Përdorni fijet mikro-maje të aplikuesit brush & krehër 2-në-1 në kokën e vetullës me lëvizje të shkurtra lart. Duke përdorur krehërin e hollë të aplikuesit në bishtin e vetullës, krehni formulën në drejtim të rritjes së qimeve dhe duke ndjekur harkun natyral të vetullave tuaja.