So Fierce!™ Mascara

1,750.00 ALL
By REVLON

Description

Thyeni rregullat me rimelin e ri So Fierce!™, me gjatësi të pafalshme dhe volum pa grumbullime, rezistente ndaj njollave. Arrini qerpikë që e kalojnë kufirin për orë të tëra.

Details

• So Fierce!™ Mascara krijon gjatësi dhe volum maksimal duke krijuar pamjen e qerpikëve extension
• Pa grumbullime produkti,ngjitje ,transferim
• Kohëzgjatje deri në 24 orë
• Formuluar me polimere , parafinë dhe dyll orizi të cilat ngrejnë dhe ndërtojnë volumin e qerpikut për të dhuruar qerpikët e ëndrrave.
• Shkopi aplikues i dizenjuar imtësisht me 252 qime pvr të mbuluar qerpikët nga rrënja në majëdhe për t'i ndarë me saktësi të vërtetë
• Dëshmi se kjo maskara e zezë siguron pamjen e qerpikëve që ju adhuroni
• 98% e grave thanë se qerpikët e tyre dukeshin më të gjatë*.
• 96% e femrave panë qerpikë të përdredhur*.
• E disponueshme në 1 nuancë.

How To Use

• Përdredhni qerpikët tuaj me një nga maskarat tona të krijuara me mjeshtëri për t'ju ndihmuar të hapni sytë tuaj
• Vendoseni furçën në rrënjët e qerpikëve tuaj dhe tundeni atë, në mënyrë që të errësoni me të vërtetë dhe të definoni qerpikët
• Për një pamje edhe më të ashpër, shtoni një aplikim të dytë (ose edhe të tretë).
• Për të definuar qerpikët e poshtëm, fshijeni maskarën e tepërt nga shkopi me një letër, më pas mbajeni majën e furçës vertikalisht dhe rrëshqitni nga njëra anë në tjetrën, më pas tërhiqeni nga majat