So Fierce! Eyes Wide Open™ Mascara

1,450.00 ALL
By REVLON

Description

Celni Sytë tuaj me qerpikë të ngritur e plot volum për një efekt më të tërhequr të syrit.Shijo deri në 24 orë përdorim. Revlon So Fierce! Eyes Wide OpenTM Mascara përmban një formulë inovative LiftLash që jep teksturë pa peshë për volum maksimal të ngritur. Është i mbushur me vaj hidratues të farës së kanabis Sativa (kërpit). Furça e lakuar Push Up kap qerpikët më të vegjël për t'i ngritur dhe për t'i volumizuar.  Për qerpikë të shëndetshëm, rezistente ndaj njollave dhe transferimit.

Details

• Qerpikë të ngritur me volum të lartë.
• Veshje deri në 24 orë.
• Formula inovative LiftLash jep teksturë pa peshë për volum maksimal .
• Gjashtë rezervuarë furçash aplikojnë produktin në mënyrë të barabartë për të mbuluar çdo qerpik.
• Dendëson çdo qerpik nga rrënja në majë.
• Furça e lakuar Push Up mbërthen qerpikët më të vegjël për të ngritur dhe volumizuar qerpikët.
• I mbushur me vaj të farës së kanabisit sativa (kërp) për qerpikë të shëndetshëm.
• Ngritje polimere për performancë ekstreme.
• I testuar nga okulisti.
• Rezistente ndaj njollave dhe rezistente ndaj transferimeve.

How To Use

• Vendoseni furçën në rrënjët e qerpikëve dhe tundeni atë për të marrë sa më shumë volum me formulën e maskarës, më pas aplikoni në gjatësi.
• Për më shumë volum, shtoni një shtresë të dytë (ose edhe të tretë).
• Për të definuar qerpikët e poshtëm, fshijeni maskarën e tepërt nga shkopi me një letër, më pas mbajeni majën e furçës vertikalisht dhe rrëshqitni nga njëra anë në tjetrën.