ColorStay™ Full Coverage Concealer

1,390.00 ALL
By REVLON

Shade: Fair 005
Description

Korrektori likuid që fsheh cdo papërsosmëri me një mbulim super të lartë dhe qëndron gjatë gjithë ditës.

Details

• Mbulim maximal në cdo papërsosmëri të lëkurës tuaj.
• Qëndrueshmëri e lartë që zgjat deri në 24 orë pa u transferuar dhe krisur gjatë ditës.
• Përdoret për rathët e zinj të syve dhe për cdo pjesë tjetër problematike të lëkurës tuaj.
• E disponueshme në 3 nuanca.

How To Use

• Vendoseni produktin në fytyrën tuaj në zonat që keni më tepër nevojë.
• Për të përhapur korrektorin sygjerojmë ta përhapni atë me majën e gishtave dhe jo duke përdorur furcë apo sponge pasi profesionistët e dinë që aplikatorët thithin produkt më tepër dhe rezultati me majën e gishtave është më natyral në përfundim.
• Përsëriteni procesin nëse dëshironi mbulim më të lartë.