ColorStay Skin Awaken™ 5-in-1 Concealer

1,220.00 ALL

Shade: Universal Neutralizer 001
Description
Korrektori likuid që fsheh cdo papërsosmëri me një mbulim super të lartë dhe qëndron gjatë gjithë ditës. Ideal për rrathët e zinj të syve dhe unifikimin e ngjyrës së lëkurës. Zgjat deri në 24 orë.
Details

• Mbulim maximal në cdo papërsosmëri të lëkurës tuaj.

• Qëndrueshmëri e lartë që zgjat deri në 24 orë pa u transferuar dhe krisur gjatë ditës.

• Përdoret për rathët e zinj të syve dhe për cdo pjesë tjetër problematike të lëkurës tuaj.

• E disponueshme në 3 nuanca.

How To Use

• Vendoseni produktin në fytyrën tuaj në zonat që keni më tepër nevojë.

• Për të përhapur korrektorin sygjerojmë ta përhapni atë me majën e gishtave dhe jo duke përdorur furcë apo sponge pasi profesionistët e dinë që aplikatorët thithin produkt më tepër dhe rezultati me majën e gishtave është më natyral në përfundim.

• Përsëriteni procesin nëse dëshironi mbulim më të lartë.