Revlon ColorStay™ Longwear Makeup for Combination/Oily Skin, SPF 15

1,850.00 ALL

Shade: Ivory 110
Description

Kjo fondatinë që lejon lëkurën të marrë frymë , ofron një pamje të përsosur, 24 orëshe dhe ndihmon në përmirësimin e pamjes së lëkurës tuaj çdo ditë duke i rezistuar nxehtësisë, djersës dhe lagështisë. Përbërësit për kujdesin e lëkurës përfshijnë vitaminën E antioksiduese për të ndihmuar në ushqimin dhe mbrojtjen e lëkurës nga ndotësit, ndërsa pluhurat me burime të tokës me shumë minerale ndihmojnë në kontrollin e depërtimit të vajit për një përfundim pa pore dhe mat. Rezistent ndaj transferimit, i papërshkueshëm nga uji dhe miqësor ndaj maskave.

Details

• Qëndrim për 24orë në lëkurë,mbulim mesatar që mund të ndërtohet dhe njëkohsisht lejon lëkurën të marrë frymë
• Formula për thithjen e vajit jep një pamje të lëmuar dhe mat gjatë gjithë ditës.
• Ndjenjë e rehatshme, e lehtë.
• I reziston nxehtësisë, djersës dhe lagështisë.
• Përbërës për kujdesin e lëkurës + teknologji pigmenti me performancë të lartë.
• Tani me më shumë vitaminë E antioksiduese për të ndihmuar në luftimin e radikaleve të lira dhe stresorëve mjedisorë.
• SPF 15 me spektër të gjerë për të ndihmuar në mbrojtjen e lëkurës nga rrezet e diellit.
• Pa vaj. Pa aroma.

How To Use

Për një pamje mat të butë dhe rrezatuese, aplikoni 1-2 pompa të kremit ColorStay™ Longwear Makeup Foundation për lëkurë të kombinuar/të yndyrshme duke përdorur gishtat ose një furçë bazë sipas dëshirës tuaj. Vendosni pika në faqet, mjekrën, ballin dhe hundën dhe përzieni duke filluar nga qendra e fytyrës. Përhapni me lëvizje rrethore derisa të ndërtoni mbulimin tuaj të dëshiruar.