Revlon® Oil-Absorbing Volcanic Roller

2,200.00 ALL
By REVLON

Description
Luftoni shkëlqimin e tepërt me lehtësi falë këtij aplikuesi për fytyrën që thith vajin, i bërë nga gurë të vërtetë vullkanik. Thjesht hapni kapakun dhe ky zbutës kompakt i shkëlqimit është gati për t'u përdorur në çdo kohë, kudo. Më e mira nga të gjitha? Është i ripërdorshëm! Lëkura me shkëlqim dhe me vaj - zhduket në një çast.
Details

• Eliminoni vajin e tepërt në një çast për lëkurë pa shkëlqim sa herë që keni nevojë - në shtëpi ose në lëvizje.
• Rolleri ynë i fytyrës që thith vajin është bërë me gur të vërtetë vullkanik, i cili (fakt pak i njohur) është tepër efektiv në heqjen e shkëlqimit.
• Do t'ju pëlqejë mënyra se si ndihet aplikuesi jonë ndërsa e rrotulloni nëpër lëkurë—si një mini masazh fytyre!
• Do t'ju pëlqejë edhe më shumë që mund ta përdorni në lëkurë të pastër ose mbi fytyrën tuaj të përfunduar (nuk do të ngatërrohet me grimin tuaj)
• Ndryshe nga letrat fshirëse që janë një përdorim dhe më pas hidhen, rrolleri jonë i fytyrës mund të përdoret vazhdimisht dhe është e thjeshtë për t'u larë.

How To Use

• Hiqeni kapakun, më pas rrotulloni butësisht gurin vullkanik mbi zonën tuaj T (nëpër ballë dhe poshtë hundës) ose kudo ku keni vaj të tepërt.
• Për të pastruar, rrotulloni unazën e kyçjes rreth gurit në drejtim të akrepave të orës për ta zhbllokuar, më pas hiqni gurin vullkanik. Lajeni me ujë të ngrohtë dhe pastruesin tuaj të preferuar të butë. Shpëlajeni dhe lëreni të thahet në ajër gjatë natës përpara se ta mbyllni përsëri.