Revlon ColorStay™ Longwear Makeup for Normal/Dry Skin, SPF 20

1,850.00 ALL

Shade: Ivory 110
Description

Fondatinë pa përbërje vajore, që lejon lëkurën të marrë frymë, ofron një pamje të përsosur, 24 orëshe dhe ndihmon në përmirësimin e pamjes së lëkurës tuaj çdo ditë - duke i rezistuar nxehtësisë, djersës dhe lagështisë. Përbërësit për kujdesin e lëkurës përfshijnë Acid Hyaluronic për të ndihmuar në rritjen e lagështisë së lëkurës me mbi 120% për hidratim gjatë gjithë ditës dhe një shkëlqim të shëndetshëm. Rezistent ndaj transferimit, i papërshkueshëm nga uji dhe miqësor ndaj maskave.

Details

•Qëndron në lëkurë deri në 24 orë
• Finiturë e butë, natyrale
• Formula hidratuese ndihmon në përmirësimin e pamjes së lëkurës gjatë ditës
• Ndjenjë e rehatshme, e lehtë
• I reziston nxehtësisë, djersës dhe lagështisë
• Përbërës për kujdesin e lëkurës + teknologji pigmenti me performancë të lartë
• Tani me më shumë Acid Hyaluronic për një rritje shtesë të lagështisë
• SPF 20 me spektër të gjerë për të ndihmuar në mbrojtjen e lëkurës nga rrezet e diellit

How To Use

Për një pamje të butë, rrezatuese dhe të hidratuar, aplikoni 1-2 pompa me veshje të ColorStay™ për lëkurë normale/të thatë duke përdorur gishtat ose një furçë bazë sipas dëshirës tuaj. Vendosni pika në faqet, mjekrën, ballin dhe hundën dhe përzieni duke filluar nga qendra e fytyrës. Përhapni me lëvizje rrethore derisa të ndërtoni mbulimin tuaj të dëshiruar.