Super Lustrous The Gloss™

1,190.00 ALL

Shade: Crystal Clear 200
Description
Rezulton se mund t'i kesh të gjitha! Ky shkëlqyes buzësh i lehtë dhe jo ngjitës depoziton shkëlqimin perfekt, hidratimin dekadent dhe gjithë ngjyrën që dëshironi - ndërkohë që i bën buzët të duken më të plota. Mirëprisni hidratimin e lehtë dhe shkëlqimin shumëdimensional—minus ndjesinë ngjitëse të zakonshme.
Details

•Shkëlquesi juaj i preferuar por me një formulë të përditësuar, nuanca të reja dhe dizajn elegant!
• Rezulton se mund t'i kesh të gjitha! Ky shkëlqyes buzësh i lehtë dhe jo ngjitës depoziton shkëlqimin perfekt, hidratimin dekadent dhe gjithë ngjyrën që dëshironi - ndërkohë që i bën buzët të duken më të plota
• Përsa i përket hidratimit… Formula përmban vaj agave, moringa dhe gjalpë kupaku
• Aplikuesi është gjithashtu më i guximshëm se kurrë, me një majë rezervuari të tepërt që lanë buzët tuaja me një shtresë të madhe shkëlqimi
• Zgjidh nga 7 nuancat me shkëlqim buzësh Ashley ka veshur Rosy Future

How To Use

•Mjafton një shtresë për buzët dhe ato janë të ngjyrosura dhe me shkëlqim.
• Nëse ju pëlqen definicioni shtesë, përdorni Liplinerin tonë ColorStay™ përpara se të aplikoni; nëse ju pëlqen shkëlqimi i lartë, aplikoni shkëlqyesin tonë Super Lustrous™